Kërkimi
KOMPANIA INTERCOM DATA SERVICE (IDS) Data e publikimit online:  21/12/2016


 kliko për të zmadhuar
KOMPANIA INTERCOM DATA SERVICE (IDS) kerkon te punesoje: Asistente Ekonomiste: Të ketë kryer studimet e larta në në Fakultetin Ekonomik. Të ketë njohuri shumë të mira të paketës bazë MS Office (Windows, Excel, Power Point). Të ruajë konfidencialitetin dhe të ketë etikë të lartë profesionale Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti dhe korrektësia. Të ketë perqendrim te larte dhe përkushtim maksimal gjatë orarit të punës. Të jetë e komunikueshme me kolegët dhe e gatshme në çdo kohë të japë ndihmën e saj për nevojat e kompanisë. Te kete njohje te gjuhes italiane Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e meposhtme:


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  hr@ids.al

Njoftim i vendosur më:  19/12/2016
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Ekonomist


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".