Kërkimi
FURRE BUKE VENUS KERKON TE PUNESOJE: Data e publikimit online:  03/01/2017


 
FURRE BUKE VENUS KERKON TE PUNESOJE: -Furrxhi me eksperience pune. Adresa:Rr."Bill Klinton" Kodra e Diellit


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692436572

Njoftim i vendosur më:  03/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Furrtar


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".