Kërkimi
FURRE BUKE DVS MARKET Kerkohen -Furrxhi Te jete me eksperience pune Paga shume e mire - Menaxher marketi Me eksperience pune mbi 2 vjet Paga e kenaqshme -Punonjese marketi Me eksperience pune Data e publikimit online:  04/01/2017


 
FURRE BUKE DVS MARKET Kerkohen -Furrxhi Te jete me eksperience pune Paga shume e mire - Menaxher marketi Me eksperience pune mbi 2 vjet Paga e kenaqshme -Punonjese marketi Me eksperience pune Adresa: Unaza e Re, 100m perballe Karburant Kastratit


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0664175163

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Furrtar


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".