Kërkimi
FOREVER FIT Data e publikimit online:  10/01/2017


 kliko për të zmadhuar
FOREVER FIT KERKON INSTRUKTOR/E FITNESI ME EKSPERIENCE PUNE ORARI FLEKSIBEL PAGESA 40.000 LEKE+SIGURIME AVANTAZH PERSONAT QE DIJNE TE INSTRUKTOJNE TE PAKTEN NJE NGA AKTIVITETET E MEPOSHTME: AQUA GYM, AEROBI, CROSS FIT, ZUMBA, JOGA, PILATES, KANGOO


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693297047 / 0693530773

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Instruktor


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".