Kërkimi
PALESTRA ELIT SPORT KERKON INSTRUKTOR FITNESI ME EKSPERIENCE PUNE ORARI PUNES 17/00 - 21/00 Data e publikimit online:  10/01/2017


 
PALESTRA ELIT SPORT KERKON INSTRUKTOR FITNESI ME EKSPERIENCE PUNE ORARI PUNES 17/00 - 21/00 Adresa: Rr. "Don Bosko"


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697772332

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Instruktor


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".