Kërkimi
COTEX TEXTILE SH.P.K Data e publikimit online:  04/01/2017


 kliko për të zmadhuar
COTEX TEXTILE SH.P.K Rrobaqepesia Nderkombetare Turke me 3 fabrika ne Shqiperi Kerkon per kompanine e saj: Punonjes te diplomuar ne Inxhinieri Tekstile ose te ngjashme persona te disponueshem per te punuar ne shitjen e produkteve brenda dhe jashte vendit. Kusht eshte zoterimi i gjuhes angelze. Personat e interesuar te dergojne cv me fotografi ne adresen E-mailit: ilhan.ozdes@cotextextile.com


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:

Njoftim i vendosur më:  30/12/2016
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Inxhinier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".