Kërkimi
KERKOHET Data e publikimit online:  07/01/2017


 
KERKOHET Kasiere Parkingu (F) Puna me kohe te plote Mosha 20-35 vjeç Paga e kenaqshme Adresa: Laprake, rr. “Lord Bajron”, ngjitur me Spitalin Amerikan


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695296599

Njoftim i vendosur më:  07/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Kasiere


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".