Kërkimi
Advanced Dental Center Data e publikimit online:  09/01/2017


 
Advanced Dental Center, Kerkohet laborant dentar me eksperience per punime Cad-Cam dhe porcelan. Prioritet ata me eksperience ne punimet e veneer dhe estetike. Ofrohen pajisje te teknologjise se fundit dhe materiale cilesore. Te jete i afte te perballoje sasi punimesh dhe te bashkepunoje ne grup. Paga eshte ne proporcion me eksperiencen.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  info-al@klinikadentareamc.com
Celular:  00355 699701102

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Laborant


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".