Kërkimi
MY HOME Data e publikimit online:  06/01/2017


 
MY HOME -Punetore-Rrobaqepese per kolltuqe Te kete eksperience pune/profesioniste Adresa: Prane OSHEE, "Misto Mame"


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0699464053

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Marangoz


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".