Kërkimi
KOMPANI NE TIRANE QE TREGETON DYSHEKE PREMIUM KERKON: MENAXHERE PRODUKTI. AFTESITE: TE KETE EKSPERIENCE TE MIREFILLTE NE SHITJE TRAJNIME KUALIFIKIME TE NDRYSHME. TE KOMUNIKOJE MIRE NE ITALISHT OSE ANGLISHT. Data e publikimit online:  04/01/2017


 
KOMPANI NE TIRANE QE TREGETON DYSHEKE PREMIUM KERKON: MENAXHERE PRODUKTI. AFTESITE: TE KETE EKSPERIENCE TE MIREFILLTE NE SHITJE, TRAJNIME, KUALIFIKIME TE NDRYSHME. TE KOMUNIKOJE MIRE NE ITALISHT OSE ANGLISHT. Njohuri te mira ne programet baze kompjuterike. Paga ne raport me aftesite dhe pergjegjesite qe merr. Adresa: Rr. Kavajes, para ures teknollogjike info@magniflex.al


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682092167

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Menaxher


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".