Kërkimi
Shoqeria “Alb-Adriatik “ shpk Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Shoqeria “Alb-Adriatik “ shpk kerkon te punesoje menaxher shitjesh ne Golem. Kandidadi duhet te permbushi disa kritere si me poshte : 1. Te kete integritet. 2. Te kete pervoje ne fushe. 3. Te kete perfunduar arsimin e larte. 4. Te kete aftesi te mira komunikuese ( e rendesishme pune ne grup). 5. Te zoteroje nje rrjet te gjere kontaktesh ne zone. Te interesuarit mund te dergojne CV-ne ne adresen albadriatik@yahoo.com ose te telefonojne ne cel :


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682021057

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Menaxher


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".