Kërkimi
Shoqeria “Alb-Adriatik “ Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Shoqeria “Alb-Adriatik “ shpk kerkon te punesoje arkitekt interior designer. Kandidadi duhet te permbushi disa kritere si me poshte : 1. Te kete perfunduar arsimin e larte, dega arkitekture. 2. Te kete aftesi te mira komunikuese. 3. Perben avantazh nese ka punuar me pare ne nje studio interieri ose arkitekture. 4. Te kete njohuri te avancuara ne Autodesk Autocad, 3ds Max, Sketch –Up, V-ray. 5. Te kete njihuri kompjuteri ne Microsoft Word, Excel, Adobe Photoshop dhe Illustrator. Te interesuarit mund te dergojne CV-ne ne adresen albadriatik@yahoo.com ose te telefonojne ne cel :


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682021057

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Menaxher


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".