Kërkimi
DEMAJ IMPX SHPK Data e publikimit online:  06/01/2017


 
DEMAJ IMPX SHPK Kerkon te punesoje Specialist per prerje dhe perpunim mermeri Paga e kenaqshme + siguracion te paguar Adresa: Tufine, Tirane


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682077484

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Punëtor


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".