Kërkimi
Kompania “AGS” SH.P.K Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Kompania “AGS” SH.P.K Kerkon te punesoje: 1. SHOFER, me patente te klasit D. Te kete eksperience pune ne kete fushe. Mosha deri ne 45 vjec. 2. PUNTORE LAVANDERIE, e cila te kete perfunduar arsimin e mesem dhe te kete eksperience pune ne fushen perkatese. Mosha deri ne 40 vjec. Degoni CV tuaj prane zyrave tona, adresa: Rruga “Beqir Luga”, Shk1, Zyra 1, Tirane, Shqiperi, nga ora 9:00 – 13:00 dhe 14:00-17:00 (Nga e hena ne te premte). Ose ne adresen e-mailit: info@ags.al


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  Tel. 04 5800672

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Punëtor


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".