Kërkimi
KERKOHEN PUNONJES DEKORI DEKOR DASMASH SHPERNDARJE VOLANTINESH PUNA FULL-TIME OSE PART-TIME -MENAXHER MARKETINGU -RROBAQEPESE -PASTRUESE Data e publikimit online:  09/01/2017


 
KERKOHEN PUNONJES DEKORI, DEKOR DASMASH, SHPERNDARJE VOLANTINESH, PUNA FULL-TIME OSE PART-TIME, -MENAXHER MARKETINGU -RROBAQEPESE -PASTRUESE


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693271175/0698190862/0699930614

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Punëtor


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".