Kërkimi
KOMPANIA ANGLEZE CHAT LINE KERKON TE PUNESOJE: OPERATORE (F) TE NJOHIN GJUHEN ANGLEZE NE TE SHKRUAR DHE TE PERDORIN KOMPJUTERIN ORARET E PUNES 6-8 ORE NE DITE. E DIELA PUSHIM. PAGA FILLESTARE 60.000 LEKE PLUS BONUS. PER ME SHUME INFORMACION JU LUTEMI NA KONTAKTONI NE NUMRIN Data e publikimit online:  10/01/2017


 
KOMPANIA ANGLEZE CHAT LINE KERKON TE PUNESOJE: OPERATORE (F) TE NJOHIN GJUHEN ANGLEZE NE TE SHKRUAR DHE TE PERDORIN KOMPJUTERIN ORARET E PUNES 6-8 ORE NE DITE. E DIELA PUSHIM. PAGA FILLESTARE 60.000 LEKE PLUS BONUS. PER ME SHUME INFORMACION JU LUTEMI NA KONTAKTONI NE NUMRIN


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696808181

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Operator


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".