Kërkimi
EXCELLENCE STUDIOS NOI VI DIAMO L’ORA LAVORATIVA. LO STIPENDIO LO SEGLI TU!!! Data e publikimit online:  09/01/2017


 kliko për të zmadhuar
EXCELLENCE STUDIOS NOI VI DIAMO L’ORA LAVORATIVA. LO STIPENDIO LO SEGLI TU!!! Ora lavorativa da 300 - 400 lek + bonus fino a 4000 lek/contratto. Per la nuova sede, Excellence Studios sh.p.k cerca 60 operatori outbound per la campagna TELECOM ITALIA. Requisiti: - Buona conoscenza della lingua italiana. - Affidabilità. - Flessibilità orarie dal lunedi a sabato - Attitudine nel lavoro di squadra e sui obiettivi Adresa: Sheshi Selvia, pallati I, kati I


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  info.excellencestudios@gmail.com
Celular:  0686518116 / 0696607330 / 0672062222

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Operator


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".