Kërkimi
XCALLALBANIA@GMAIL.COM CERCHIAMO OPERATORI PER LA SEDE TIRANA-BLLOK. CAMPAGNA ENERGIA. CHIAMA 067 51 11 835 Data e publikimit online:  09/01/2017


 
XCALLALBANIA@GMAIL.COM CERCHIAMO OPERATORI PER LA SEDE TIRANA-BLLOK. CAMPAGNA ENERGIA. CHIAMA 067 51 11 835 -Cerchiamo operatori telefonici per la nuova sede di Tirana - Bllok. Campagna luce & gas. Invia il tuo CV a xcallalbania@gmail.com o chiamaci per un colloquio conoscitivo 0675111835


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0675111835

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Operator


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".