Kërkimi
Kerkohet Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Kerkohet Operator Basti Adresa: Laprake


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693626663

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Operator


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".