Kërkimi
MOBILERI "NICOLAQUINTO" Data e publikimit online:  07/01/2017


 
MOBILERI "NICOLAQUINTO" Kerkon te punesoje: - SHITESE Puna turni I Mosha mbi 22 vjec Te interesuarit mund te paraqiten nga e Hena ne te Premte orari : 10.00 -19.00 me nje CV ne showroom Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 5, perballe me Coca Colen, ngjitur me aquila Liquori Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 5


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0699959779

Njoftim i vendosur më:  07/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Operator


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".