Kërkimi
Kompani Chat-Line Data e publikimit online:  09/01/2017


 
Kompani Chat-Line, Kerkon te punesoje -Vajza Mosha mbi 18 vjec per modele, chat line me ose pa eksperience Te kene njohuri ne gjuhen angleze Per vajzat me eksperience ofrojme deri ne 50%. Per vajzat pa eksperince page baze 300€. Ofrojme kushte shume te mira pune Hapsira me vete edhe privatesi maksimale. Gjithashtu ofrojme strehim ose pagese extra per studente.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0675908107

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Operator


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".