Kërkimi
DARIE'S SALLON KERKON TE PUNESOJ PARUKIERE / ESTETISTE ME EKSPERIENCE PUNE ADRESA: RR. QAMIL GURANJAKU 50M NGA DREJTORIA E HIGJENES Data e publikimit online:  10/01/2017


 
DARIE'S SALLON KERKON TE PUNESOJ PARUKIERE / ESTETISTE ME EKSPERIENCE PUNE ADRESA: RR. QAMIL GURANJAKU, 50M NGA DREJTORIA E HIGJENES


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692607641

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Parukiere


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".