Kërkimi
KERKOHEN Data e publikimit online:  07/01/2017


 
KERKOHEN Punetore femra per Mbushje Ulliri Puna 8 ore ne ditë Me kontrate pune dhe siguracion Adresa: Rr. “Jordan Misja”


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0699140688

Njoftim i vendosur më:  07/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Punonjes


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".