Kërkimi
Silvi Flowers Data e publikimit online:  10/01/2017


 kliko për të zmadhuar
Silvi Flowers Kerkon Punonjese per Dyqan Lulesh Te jete e shkathet dhe e komunikueshme E afte per pune ne grup Per me teper kontaktoni ne:


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692827111

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Punonjes


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".