Kërkimi
City Fitness Club Data e publikimit online:  11/01/2017


 
City Fitness Club Kerkon te punesoje Punonjese per pjesen e Barit (jo studente) Turni II Orari punes 15/00 – 23/00 Adresa: Rr. "Urani Pano", mbrapa Veve Center, ne qender te Tiranes


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672030022 / 0693590231

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Punonjes


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".