Kërkimi
FITNESS PLATINIUM KERKOHET Recepsioniste (F). Orari i punes 08/30 – 15/00. E Diela pushim. Te jete e paraqitshme dhe e komunikueshme. Paga 22.000 leke + sigurime. Data e publikimit online:  04/01/2017


 kliko për të zmadhuar
FITNESS PLATINIUM KERKOHET Recepsioniste (F). Orari i punes 08/30 – 15/00. E Diela pushim. Te jete e paraqitshme dhe e komunikueshme. Paga 22.000 leke + sigurime. Te interesuarat te paraqiten me CV ne: Rr. “Kavajes”, perballe Poliklinikes nr.5


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0698683677

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Recepsionist


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".