Kërkimi
Hotel Kerkon te punesoje RECEPSIONISTE (F) Kriteret: - Te dije tekomunikoje Italisht dhe Anglisht - Te jete mbi 25 vjeçe Data e publikimit online:  10/01/2017


 
Hotel Kerkon te punesoje RECEPSIONISTE (F) Kriteret: - Te dije tekomunikoje Italisht dhe Anglisht - Te jete mbi 25 vjeçe - Te kete mbaruar shkollen e larte per Turizem - Eksperienca e meparshme perben avantazh Adresa: Rr. “Fuat Toptani”, tek vilat Gjermane


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  044322074
Celular:  0696704383

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Recepsionist


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".