Kërkimi
RROBAQEPESI ITALIANE PER PRODHIMIN E XHAKETAVE DHE PANTALLONAVE MEZOKLASIKE KERKON TE PUNESOJE: MAKINISTE PAGA FILLON ME 28.600 LEKE NE MUAJ ME SIGURIME ADRESA: RR. “FABRIKA E QELQIT” KOMBINAT – TIRANE Data e publikimit online:  09/01/2017


 kliko për të zmadhuar
RROBAQEPESI ITALIANE PER PRODHIMIN E XHAKETAVE DHE PANTALLONAVE MEZOKLASIKE KERKON TE PUNESOJE: MAKINISTE PAGA FILLON ME 28.600 LEKE NE MUAJ ME SIGURIME ADRESA: RR. “FABRIKA E QELQIT”, KOMBINAT – TIRANE


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692074677 / 0694528747

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Rrobaqepës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".