Kërkimi
Ndermarje Rrobaqepesi Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Ndermarje Rrobaqepesi per qepjen e pantallonave gjysem klasike, xhinse dhe rroba pune Kerkon te punesoje: - Kontrollore te prodhimit te perfunduar Te kete eksperience ne kontrollin e pantallonit - Pergjegjese te prodhimit te perfunduar Te kete eksperience ne organizimin e punes per pantallonin ne nxjerrjen e sasise dhe cilesise - Mekanik Rrobaqepesie Te kete eksperience dhe te njohi mire makinat per qepjen e pantallonave Ofrojme kushte dhe pagese konkuruese ne sektorin Fason Adresa: Rr. “Xhanfize Keko” ose rruga Porcelanit, kompleksi Xhura, ish artistike Migjeni, kati III


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696035509 / 0682069748

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Rrobaqepës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".