Kërkimi
Firme Italiane Data e publikimit online:  10/01/2017


 
Firme Italiane Kerkon te punesoje: Rrobaqepese per linje pantallonash Me eksperience pune Paga 30.000-35.000 leke neto+sigurime Adresa: Rr. “Siri Kodra”, prane ish Frigoriferit


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696961613

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Rrobaqepës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".