Kërkimi
Furre Buke Pastiçeri "Oxhaku" Data e publikimit online:  05/01/2017


 
Furre Buke Pastiçeri "Oxhaku" Kerkon te punesoje Specialist Brumi Ofrohet pagese e kenaqshme Adresa: Tek Oxhaku


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0685548912

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Specialist/e furre buke/byreku


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".