Kërkimi
Furre Buke Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Furre Buke Kerkon te punesoje Shitese per furre buke Me eksperience pune Adresa: Unaza e Re, prane Astirit, rr. “Sokrat Miha”


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0683232073

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Shitës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".