Kërkimi
FURRE BUKE Data e publikimit online:  09/01/2017


 
FURRE BUKE Kerkon 2 Shitese buke (F) Me eksperience Mosha deri ne 40 vjeç Te kete eksperience pune Paga e kenaqshme Adresa: Rr."Komuna e Parisit", prane Lulishtes


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692021432

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Shitës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".