Kërkimi
FURRE BUKE PASTICERI Data e publikimit online:  10/01/2017


 
FURRE BUKE PASTICERI Kerkon te punesoje: -Shitese (F) Me eksperience pune, Mosha e preferuar 20-40 vjec, Puna me turne, Adresa: Prane pallatit me shigjeta


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672018821

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Shitës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".