Kërkimi
PASTICERI SULLTAN BAKLLAVA Data e publikimit online:  11/01/2017


 
PASTICERI SULLTAN BAKLLAVA Kerkon -Shitese per QTU -Pastiçier/e per Tiranen (prane shkolles Petro Nini) dhe ne Durres


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695575025

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Shitës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".