Kërkimi
FURRE BUKE Data e publikimit online:  11/01/2017


 
FURRE BUKE Kerkon te punesoje Specialist Buke Me experience pune Shitese Me experience pune Paga e kenaqshme + siguracion


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692427927

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Shitës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".