Kërkimi
GENERAL BAR Data e publikimit online:  26/12/2016


 
GENERAL BAR Kerkon te punesoje: -Pastruese Puna 8 ore Mosha 18-45 vjeç - 2 Hostes - Kamariere (F) -Banakiere Te jene te paraqitshme Te jene te afta ne komunikim Kushte shume te mira pune Paga shume e kenaqshme Mosha 20-30 vjeç Adresa: Rr."Kongresi i Lushnjes, mbrapa qendres Globe


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0675212910

Njoftim i vendosur më:  26/12/2016
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Balerin


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".