Kërkimi
RESTORANT Data e publikimit online:  10/01/2017


 
RESTORANT Kerkon te punesoje Kamarier per restorant dasmash Me eksperience pune Adresa: Kamez


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0686465416

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Balerin


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".