Kërkimi
PICERI SKERDI Data e publikimit online:  10/01/2017


 kliko për të zmadhuar
PICERI SKERDI -Kerkon te punesoje -Motorrist Me motorrin e tij Adresa: Rr. Don Bosko


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695255437

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Balerin


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".