Kërkimi
HOTEL AUTOSTRADA Data e publikimit online:  12/01/2017


 
HOTEL AUTOSTRADA -Kerkon te punesoje -Kuzhinier -Picajol Te jene me eksperience pune Adresa: Autostrada TR-DR KM 7


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682069200

Njoftim i vendosur më:  12/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Balerin


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".