Kërkimi
NEW YORK BAR KERKOHET BANAKIER (M) MUNDESISHT ME EKSPERIENCE PUNE ADRESA: BULEVARDI ZOGU I (STACIONI I TRENIT) Data e publikimit online:  11/01/2017


 
NEW YORK BAR KERKOHET BANAKIER (M) MUNDESISHT ME EKSPERIENCE PUNE ADRESA: BULEVARDI ZOGU I, (STACIONI I TRENIT)


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684123294

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Banakier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".