Kërkimi
BAR OSLO Data e publikimit online:  05/01/2017


 
BAR OSLO Kerkon te punesoje: Pastruese Nd/Banakiere Adresa: Rr. “Bardhyl”, tek kryqezimi


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0694763286

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Banakier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".