Kërkimi
CREPERI “DE PARIS” Data e publikimit online:  06/01/2017


 
CREPERI “DE PARIS” Kerkon te punesoje: -Banakiere (F) -Kamariere (F) Ambient familjare Adresa: Tek Selvia, rr. "Saraçeve"


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0666588152

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Banakier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".