Kërkimi
URBAN COFFEE (ME PERSONEL VETEM FEMRA) Data e publikimit online:  06/01/2017


 kliko për të zmadhuar
URBAN COFFEE (ME PERSONEL VETEM FEMRA) Kerkon te punesoje Banakiere (F) Ndihmese Banakiere (F) Kamariere (F) Menaxhere (F) Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune Adresa: Unaza e Re


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0674053330

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Banakier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".