Kërkimi
BAR KAFE VIRGJINIA (LOKAL FAMILJAR) Data e publikimit online:  09/01/2017


 
BAR KAFE VIRGJINIA (LOKAL FAMILJAR) Kerkon te punesoje Banakier - Kamarier Nje person qe ti beje te dyja punet Adersa: Rr. "Ura", Kompleksi Orion


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0665994333

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Banakier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".