Kërkimi
KOMPLEKSI DINE Data e publikimit online:  10/01/2017


 
KOMPLEKSI DINE Kerkon Banakier/e Ndihmese Banakiere Kamarier/e Mosha deri 30 vjeç Punonjese Fast Foodi Motorrist Adresa: Ne kryqezim te Oxhakut me Porcelanin, rr. "Xhanfize Keko"


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0662306225

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Banakier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".