Kërkimi
KERKOHET Data e publikimit online:  06/01/2017


 
KERKOHET Kamarier/e Punonjes/e Fast Food - Byrektore Te jene ne eksperience pune Adresa: Rr. “Xhamfize Keko”, Kompleksi Xhura


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0694068536

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".