Kërkimi
KOMPANI PRESTIGJOZE NE TIRANE Data e publikimit online:  06/01/2017


 
KOMPANI PRESTIGJOZE NE TIRANE Kerkon te punesoje: Furxhi Me eksperience pune Shitese per zonen Ali Demi Me eksperience pune Menaxher shitjesh Motorrist te kete mjetin e vet Magaziniere Kamariere Banakiere


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684053386 / 0682072986

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".