Kërkimi
BAR & COFFE / LLOTO “SUNRISE” KERKON TE PUNESOJE: KAMARIER PAGA 15.000 LEKE PUNA ME KOHE TE PLOTE + SIGURACION Data e publikimit online:  07/01/2017


 
BAR & COFFE / LLOTO “SUNRISE” KERKON TE PUNESOJE: KAMARIER PAGA 15.000 LEKE PUNA ME KOHE TE PLOTE + SIGURACION Adresa: Prane Liceut Artistik te Tiranes,Prane Institutit te Higjenes, perballe shkolles Osman Myderizi


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692870100

Njoftim i vendosur më:  07/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".