Kërkimi
BAR KAFE MILORD LOKAL I RI KOMOD Data e publikimit online:  09/01/2017


 
BAR KAFE MILORD LOKAL I RI KOMOD KERKONE: - KAMARIER/E MOSHA 22-30 VJEÇ ME EKSPERIENCE PUNE Adresa: Rr.”Bardhyl”, tek kryqezimi i gjimnazit “Cajupi”, 50m nga stacioni i autobuzit te unazes


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692555650/0682057711

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".